View Single Post
Old 09-03-2014, 08:21 PM   #137
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: Volite li digitalce?

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
Nego sad pogledah A&H QU-16... Da li je iko imao iskustva sa tim novim A&H? Vidim da je slične cene pa ne znam da li ispada bolja kupovina kada se podvuče crta.
I mene zanima da li ko od forumasa ima da prijavi kakva iskustva sa qu-16? Po potpisu bi trebao biti kao i veca braca iLive i GLD(preampi,efekti,konverzija) u kompaktnijem izdanju,bar se medju svetskom rajom prica da je tako.Razmisljam da batalim planirane investicije u opremu i eventualno se odlucim za qu-16 kao all-in one resenje uz neke sitne kompromise koje bih morao napraviti u tom slucaju.Jos je frisko sve oko njega ali koliko vidim u kompaktnoj kategoriji do 16/24 kanala,sto se tice live funkcionalnosti stavljaju ga ispred x32 a oni koji su ga navodno poredili 1 na 1 i po kvalitetu zvuka i izrade mu daju prednost u odnosu na x32 .Posebno mi je interesantna qu-drive fora direktnog multikanalnog snimanja na usb drive,bez ikakvih potreba za kompom i mogucnost miksa direktno sa eksternog drajva(Istina video sam nedavno da je behringer opusteno maznuo foru i sprema update softwera za x32).
Razmisljajuci i o ne previse zahtevnim studijskim potrebama ovaj qu-16 mi je totalno zaokupirao paznju.Posebno interesantna je i cena ispod 2k jura za QU-16,prc skuplji je od producer a jeftiniji od compact-a x32 sto ga cini ozbiljnim game changerom u toj kategoriji.
Bilo bi sjajno da neko ko prvi bude imao kontakta sa njim podeli svoje utiske....

Last edited by alen; 09-03-2014 at 08:35 PM.
alen is offline   Reply With Quote