Ja sam čuo da su u Visokom pronašli piramide ali da proizvode spužvu za akustiku, to nisam čuo!!!! Šalim se malo

Negdje sam načo da se proizvodila ta neka spužva i kao da je upotrijebljena kao akustički materijal u jednom poznatom studiu studiu. Možda i jeste ....

Sa spužvom Eko nećeš mnogo toga dobiti. Možda čak i ništa! Čini mi se da si zamislio ili možda negdje već i vidio, "tretman" prostora sa stiroporom i piramidalnim spužvama i to isto hoćeš da i ti uradiš. Ne znam, samo špekulišem....možda je i spužva ok ali sigurno ne ona koja košta max. 15 EUR/m2 a posebno ne ta koju proizvode u Visokom. Volio bih da nisam u pravu i da se radi o stvarno zadovoljavajućem materijalu , posebno zbog toga što bi u tom slučaju materijal za sobu našao jako blizu. Što se tiče tvojih zidova, porazgovaraj sa tim svojim majstorom prije nego kreneš u kupovinu stiropora, šta ti je najjeftinija varijanta da "čvrsto" izravnaš zidove. Ja stvarno nemam pojma o građevini niti o građevinskim materijalima ali bih u tvom slučaju izravnao zidove i ofarbao ih. Ne znam zašto si uopšte i dirao malter sa tih zidova ?