View Single Post
Old 28-02-2014, 02:55 PM   #9
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: Muzičke kartice/audio interfejsi zbog čega se tapka u mestu?!

i ja mislim da ima pomaka,usled vrtoglavog kretanja trzista i komercijalnog smisla,nuzno je bilo implementirati dodatne mogucnosti kao rezultat evolucije workflow-a DAW sistema.O istome razmisljam kao disco violence vec neko vreme i posle dugog razmisljanja doneo sam odluku da uskoro pazarim audient id-22 koji je sa mog stanovista dovoljno razuman upgrade sa Emu-a.Nisam ga jos cuo na delu,planiram to odraditi u skorije vreme pa onda definitvno odluciti ali po komentarima i reputaciji audient-a ne sumnjam da je to to.Ozbiljna konverzija,poznato dobri preampi,monitor kontroler,prosirivost,mobilnost itd itd...All in one uredjaj kojem se nema sta zameriti ni u cemu,sem toga da se jos uvek cekaju drajveri za win....ali bi se sa njim presaltao bez da imam sta protiv i na osx.Drajveri za win se ocekuju uskoro tako da dok skupim kintu verovatno ce biti i win opcije.Skoro im je znacajno pala cena,oko 550Eura mogu da se nadju sto je totalna pobeda u odnosu na rme,lynx itd...Malo sam zapaljen na njega napamet jer iskreno,nisam imao prilike videti ga kod nas i probati ali to je neki moj verovatni skorasnji upgrade sa emu-a...

Last edited by alen; 28-02-2014 at 03:03 PM.
alen is offline   Reply With Quote