View Single Post
Old 27-02-2014, 12:29 AM   #60
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Avantone MixCubes misljenje...

Quote:
Originally Posted by radijator1 View Post
Hajde neka si me malo i nasmijao.U tvojim postovima vjeruj mi nema neke pretjerane inteligencije.Sklon si svadjama i prepirkama a to nije moj stil.Na skali od 1 do 10 zauzimas negdje pred poslednje mjesto.Laku noc........

Ma kako se to ponašaš?!

Ko si ti da preispituješ nečiju inteligenciju?

Sram da te bude! Vređaš, a jedini argument su ti standardi i neke paušalne tvrdnje o nekim postavljenim standardima koji su čisto subjektivni!

Stani druže, pa ne možeš tako nepristojno! Pa to o tebi govori!

Nisu ovde početnici, svi sa kojima pričaš na ovom threadu imaju nekakav portfolio, radimo svi neke decenije u nekim studijima, nemoj tako, drugar...!

Pričaš o standardima koje niko ne poznaje! Koji standardi?? Kakav Avantone? Firma koja ne sme da napiše godište u "about us"...!

Pogrešno je protumačena moja izjava o "govnjivim" monitorima, ne pičam o tim monitorima, pričao sam uopšteno - zbog priče o dizajnu, ali ne možeš biti toliko nepristojan!

Ajde zakoči, niko ne meri ovde "dužinu"...!

Izneo si sve što mogu da pročitam u katalogu i ni jednom rečju me nisi ubedio u to što kažeš, a svi ovde koji pričaju , bar što ja znam su "sa'ranili po koji par" svih pomenutih kutija, daj neku priču, daj ubedi mene i ostale koji znamo o kojoj materiji je reč, zašto nešto pričaš, ali ne budi nepristojan!

Kako tako da kažeš čoveku šta ima ili nema u njegovim postovima? Jel to lepo?!

Jel misliš da je to inteligentno?

Još reklamiraš svoju firmu...aj svi pišemo reklame...bzvz...

A ni to nije lepo...

Bockie is offline   Reply With Quote