Thread: DAW Backup
View Single Post
Old 26-02-2014, 11:26 AM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: DAW Backup

Quote:
Originally Posted by damir23 View Post
nevezano uz daw , sla?em se sa Dushanom i Alfom...dakako u principu manje vi?e svi alati za backup su provjereni i rade svoj posao kako treba ali..
kao ?to rekoh imao sam xy poku?aja sa raznim alatima i dok se u po?etku pokazalo kao sve super kroz jedno vrijeme jednostavno je ne?to zablokiralo , ili se pojavila gre?ka koju poslije nisam mogao ispraviti bilo cd-om winsa ili odgovaraju?im instalacijskim cd.om nekaog softvera
odprilike isto kao i prepravka Windovsa sa alatima tipa nLite i sl.
no kao ?to rekoh vjerojatno i nisam u pravu ali mi je lak?e izgubiti 7-8 sati nego 5x po 3 sata
Pazi, razmisli i sam, ako ima? jednu istu instalaciju windows-a na istoj ma?ini, i imao si vi?e poku?aja sa raznim alatima, onda nije fora u tim alatima, ve? ili u instalaciji win-a koju si izabrao, ili u samoj ma?ini ili si tada, kad si pravio image imao neki propust u instalaciji ne?ega i konfiguraciji celog sistema. Verovatno ne?to drugo nije bilo u redu a prave?i raznim alatima image takvog sistema, ti si zapravo duplicirao problem koji bi se posle izvesnog vremena ponovo pojavio. Onda si problem pripisao samom postupku i alatima a zapravo je ne?to drugo u pitanju. Jer konta?, svaki eventualni propust biva preslikan i ako ne?to nije valjalo, to ?e se onda desiti uvek iznova sa svakom kopijom. Tako?e kod izbora win-a, ja sam imao dva razli?ita "narodna" win7 i sa jednim koji je noviji gde je ve? integrisan sp1 sam imao kasnije probleme a imam stariji win7 koji je na vi?e kompjutera i osim ?to mora nakon instalacije mnogo da se update-uje i da se instalira sp, kod svih ortaka kojima sam pozajmio i kod mene na jednoj ma?ini radi kao sat i dan danas. Dakle nije svejedno ni to.
Dushan_S is offline   Reply With Quote