Thread: DAW Backup
View Single Post
Old 26-02-2014, 04:05 AM   #4
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: DAW Backup

Quote:
Originally Posted by damir23 View Post
nevezano za daw i glazbu, isprobao sam hrpetine i hrpetine kojekakvih alatki za backup i nikad nije bilo isto kao prija?nji sustav kad je back napravljen
u principu su se uvijek pojavljivale neke gre?ke na sasvim razli?itim dijelovima sistema
zbog toga kad pukne film jednostavno reinstaliram windowse i alatke koje mi trebaju i to je to
jest -treba mi cca 8 sati za sve to ali znam da poslije radi
no dakako to sam samo ja i vjerojatno se x vas ne?e slo?iti s tim
Da samo usko?im, jer se ipak ne sla?em sa ovim i mislim da neko mo?e da pokupi pogre?an savet - sve zavisi sa kojim alatom si to radio. Apsolutno nije problem napraviti image sistemskog harda i u slu?aju problema ga ponovo postaviti. U vi?e navrata sam vrlo uspe?no pravio kopije sistema, prebacivao sa hard-a na hard. Imam ovde dva komp-a na kojima je jedan isti WIN od kad su kupljeni, jedan pre 4 godine, drugi pre tri, na oba je sistem prebacivan na drugi hard putem image-a i i dan danas sve radi kako treba. Ako ni?ta drugo, dobra ideja je odmah nakon instalacije svog potrebnog softwera napraviti backup sve?eg, funkcionalnog sistema. Tako ?ovek pri?tedi sebi muku ponovne instalacije. Ve? vi?e od deset godina instaliram sistem ru?no samo jednom, kad kupim kompjuter. Meni se Acronis sjajno pokazao, sa drugim programima nemam iskustva. Dakle nema nikakve potrebe za mazohizmom ponovnog instaliranja svakog pojedina?nog plugina ?im ne?to ne valja.
Dushan_S is offline   Reply With Quote