Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Mene uglavnom kod layer-ovanja mu?i latencija, poremete mi se fazno kanali, onda kad se sabere izgubim hedrum i ta?no se ?uje da mi pikuje -0.2 a izgubi low end. To mi se ne de?ava u Cubase-u 6, verovatno je bolje sabirao...
Primetio sam da mi se to de?ava uglavnom sa novijim western digital hardovima, recimo panorame su bolje izlazile dok sam imao Hitachi-je.
Ovih dana obi?no sve WAV-ove iz projekta izre?em na CD (bolji je sound nego kad se izre?u na DVD), onda CD ostavim sa babinim ve?ta?kim zubima u ?a?i da odstoji 2 - 3 dana, pa onda ponovo vratim u projekat, totalno je onda druga pri?a... Ta?no dobijem taj " analogni vintage" sound! Samo da me ne zezaju layeri, uf... Glupi Cubase! Mora?u to ovih dana da ispitam...
|
Meni svaki WD hard crkne kada preteram sa subovima na kicku! doduse ako pikujem -1 onda i bude OK, ali cesto bude problema sa slaganjem bas gitare pa onda moram umesto prave da koristim bas iz kontakta, mada halion ima bolje visoke. Drago mi je sto si nam prodao foru za analog vintage sound !!