View Single Post
Old 24-02-2014, 11:12 AM   #24
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Default Re: audio izoblicavanje? zasto?

Kao prvo, za to nemam vremena. Kao drugo, radili su to vec, i ima ih i mnogo kompetentnijih od mene ovdje da ti o tome pricaju, tako i da imam vremena, za tim nema potrebe, jer da te zanima, sam bi znao. Kao trece, ne znas da rijesis problem sa fazom, spominjes neke proporcionalne latencije sa headroom-ovima(neko ko iole ista zna takvu bruku ne bi ni spomenuo), brkas i babe i zabe i dede i cerke i oceve, slaganje dva traka je za tebe misaona imenica i nerjesiv problem koji "ide u kantu"(umjesto da izucis bar djelic materije ti od toga okreces glavu jer ima puno citati, a Bogom si dan da to rijesis na drugi nacin, koga boli briga za te faze uopste, zar to postoji)..a uopste se usudjujes da palamudis kako nesto sabire ili oduzima, jer ti to haman, cujes?! Kao cetvrto, moj ti je savjet da predjes na SX3, mislim da ces tako lakse dobiti zvuk koji trazis. Kao peto, tvoja ubjedjenja su samo tvoja, ti jedini cujes, a niko drugi ne cuje, tj. cijeli svijet je u krivu, samo si ti u pravu i eto, sta da ti kazem.
Sky Net is offline   Reply With Quote