Thread: Novi Mac PRO
View Single Post
Old 22-02-2014, 04:47 PM   #5
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Novi Mac PRO

pa po toj logici mislim da ne gresis ako narucujes, jedino da vidis tacno koja ti je varijanta sa koliko ssda i koliko rama najbolja...dal ispada nadogradjivanje jeftinije ili odma u kompletu kad se naruci, ako si resio da radis sa FC i osx-om i da ti to radno okruzenje jedino pase, i ako ti te externalije, kamere i slicno rade na tunderboltu onda zasto da ne...
i jos nesto, ovo je dobar primer razmisljanja kad covek sagleda koliko je ulozio i koliko moze da mu donese ako mu je to profesija... tad vec trebaju da se sagledavaju troskovi i sve samo da bi covek dosao na break-even tacku...
a ovo da ces da menjas za godinu dana, ne verujem, mislim, to je dosta jak racunar koji moze sve to da podrzi i render u 4k itd, taj standard tek treba da uzleti kod nas i u svetu, pa tek da zazivi, tako da ce ti sigurno koristiti jos dugo... a posto ne planiras da predjes na neki drugi sistem sem mac. ne verujem da ces moci u narednih 3-4-5 godina jer koliko sam vido Mac ne planira da izbacuje nista novo iz MacPro serije u tom periodu...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote