dakle nastavak izgradnje je i?el ovim tokom, kad se postavil sav knauf i postavila se osb priprema za vrata i prozore, krenulo se na uređenje controol rooma- i chill-out dijela:

12mm debela osb ploča koja je brtvenom trakom odvojena od konstrukcije zida da se opet maksimalno probaju smanjiti vibracije između okvira za prozore i samih prozora i cijelog zida.

postavil se i knauf u budućem uredu te jo? je potrebno dolje izravnati podlogu sa samo izravnavajućom masom da sjedne laminat ?to bolje

ovo je početak izrade povi?enog dijal za chill-out prostor, dimenzija cca 2,8m x3,5m dakle pristojno za neku kutnu garnituru i tv ekran sa 5.1 sorrund sustavom za provjeru video produkcije koja bude se radila u studiu

kao ?to se vidi, standardna grill re?etka ukupne visine 8cm + jedan sloj 12mm OSB ploča da se sa laminatom dobije ukupna visina od 10cm, za jedan sloj dekorativnog kamena koji će ići po rubu.

običan pregradni zid debljine 6cm, bez ikakve ispune po?to mi ne igra za nikakvu zvučnu ili toplinsku izolaciju, već radi dizajna samog

postavljanje osb ploča

stigla su vrat aprema uredu, ?irine 75cm, tu sma napravil gre?ku koje sam bil svjestan ali ju nisam mogel izbjeći. Ovaj zid koji je na slici desno bude zadnji zid controol rooma, i htio sam napraviti 50cm debeli bass trap pun vune od 120kg/m3, ali na?alost zbog nosivog zida vrata nismo mogli smjestiti bolje uljevo, tako da bude sad bass trap od samo nekih 10cm debljine na zadnjem zidu + budu mobilni bass trapovi za kut kad bude se miksalo i nebude potrebe za otvaranjem ovih vrata, ne?to na ovu foru:
sad je do?la faza kad počinje se ru?iti strop i izrada potpuno nove konstrukcije radi 6 QRD difuzora i dva manja matematička difuzora u stropu te jedan veliki bass trap za koji je ideja i dizajn moj, a sad kolko ?e biti učinkovito vidjet ću s prvim mjerenjima kad stignu vrata i prozori i stavi se pod i zavr?i controol room