Hvala na zapazanju,i meni se tako cini sada.U drugim okolnostima bi ga verovatno podebljao nekim semplom.Mada mozda sam mogao da ga dupliram drugacijom postavkom ekvilajzera.Nisam siguran ni da je to u ovom slucaju dozvoljeno.
U ovom miksu mi je bila bitna postavka dileja i reverba,to je ono na sta sam trenutno fukusiran.Inace ne volim da mi miksevi pluvaju u istim,tako da sam se trudio da ih pazljivo doziram a da opet sve bude u slici,nista da ne iskace.
Ovde sam na vokalu koristio razlicite reverbe i dileje u strofama,pred-refrenima i refrenima.Takodje se i postavka ekvilajzera razlikuje u istim delovima numere.
Bila mi je i interesantna automatizacija ekvilajzera na odredjenoj frekvenciji na dist gitari u solo deonici.
Prvi put sam se sreo sa kanalima snimljenim iz publike,pa sam i njih u odredjenim delovima numere smanjivao i pojacavao automatizacijom po potrebi.Na njima sam koristio hi-pass filter,ne secam se do koje frekvencije.
Ima jos mnogo toga sto sam vezbao i radio kroz ovaj miks.
Sve u svemu,lepo iskustvo.A sto je meni najvaznije, dogurao sam miks do toga da kazem sebi 'Ja ovde vise ne bi nista dir'o'

Jos ako se i nekome svidi,joj lepote.......
Pozdrav svima!!!!!