Aj da kažem iz svog iskustva, nije mixanje glazbe osim rekreativno, ali je svakodnevna upotreba za snimanje i montažu radio reklama, jer nismo imali posebno studio za to, a i danas najčešće radim sa slušalicama, jer večinu radim u netretiranoj sobi, koju dijelim s kolegom
-ATHm50 nisam probao u mixu, samo pri nekim snimanjima bass gitare (kao svirać) i gitare (kao snimatelj), i tad sam pomislio da su odlične, ali sam ih koristio samo par sati pa stvarno ne bi mogao reći neko objektivno mišljenje
-Radio jedno godinu dana sa beyerdynamic dt 770 pro i stvarno odlično izoliraju od okolne buke, ali po meni su prenaglašeni bass i visoki, što je često u mom slučaju uzrokovalo da je vokal preglasan u odnosu na već gotovu matricu dok nisam naučio koliko lažu, strašno zamorne za uši, pogotovo ljeti kad imaš osječaj da će ti uši izgoriti i još ako se znojiš, pa se ona spužva natopi, ajme majko
- AKG K 240 monitor (600 ohms) su ono od čega stvarno ne bi odustao, koristim ih već godinama, mislim da su poprilično izbalansirane (kad provjeravam mix na Genelecima 1030 one su najsličnije od slušalica) nisu toliko zamorne za uši, pogotovo s kožnim jastučićima, imam nekoliko pari, stalno ih prelemljujem jer je kod starih modela loše riješen kabel, nove imaju priključak (ove su stare jedno 15 godina) i te stare su puno bolje od istih slušalica niske impedancije koje također imamo ali prenaglašavaju baseve, ne znam kakvi su novi modeli AKG-a ali šta se tiće udobnosti one su mi definitvno broj 1. Problem ti može bit da ako nemaš mix pult znaju bit poprilično tihe zbog velike impedancije
Jednim kojima se razvalila ona konstrukcija što ide preko glave, sam skinuo školjke sa svom konstrukcijom koja prilagođava uhu i bukvalno ih zavidao (zašarafio) na konstrukciju onih jeftinih radničkih štitnika od buke, e, tu su počele izolirat od okolnog zvuka kao beyerice, ali naravno, zbog večeg pritiska su postale i zamornije, ali su zato postale standardne u snimanju svih vokala u prijateljevom studiu