View Single Post
Old 17-02-2014, 07:16 PM   #3
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Default Re: Indaba - Jackie Greene - Live Multitrack

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Odličan miks. Imam samo jedno pitanje: je li to što bas za nijansu vuče udesno posledica tvoje odluke, ili je nekakva neminovnost (npr. zbog curenja na ostalim kanalima)? O čemu god od to dvoje da se radi, nemoj ništa da menjaš, pitam samo razgovora radi. Baš, ali baš dobro.

Pozdrav,

Vasa
PRVO, ŠTO SAM JA KAO STARIJI ČIKO ZABORAVIO ; VASO, HVALA ZA SVU POMOĆ I PODRŠKU !!!
A sad ostalo :
Vaso, nije moja odluka nego je nešto što se u muzici nikako ne koristi, a ovdje nije sve korektno usnimljeno, pa se moralo malo domunđavati. Naime, osim prvog vokala (to su valjda namjerno uradili) ostali trakovi su u glavnom ko bombona usnimljeni. Mada je svirka bila 100 % live, bez izolovanja makar i jednog izvora zvuka. Bas je urađen sa front i inside snimcima. Kada se bas poravna, dobije se to bježanje u stranu. Kik ima veoma slične frekve kao bas u jednom dijelu. Kik sam srezao a bas sam morao pomaknuti (ne znam sada gdje) u L ili R za nekih svega +-4 u paningu. Živi bili i vozdra.
Ah, da : Nikola, odradio si odličan miks. Onaj bas vjerovatno ne čuješ sa kutija, pa je nešto jači. Ali, manje-više, poslije mog, tvoj je najbolji miks tamo.

Last edited by alfom; 19-02-2014 at 08:33 AM. Reason: Zaboravio sam Vasi zahvaliti! Sram me bilo !!!
alfom is offline   Reply With Quote