Ne znam kolika su ti ocekivanja i ambicije,ako nisu velika onda mozes da potrazis na primer Emu 1212M kartu,ima ih po oglasima za manje od 100 eura...U tom niskom cenovnom rangu Emu karte su otprilike best bay,imaju nisku latenciju i dobre konvertere. Cak mi se cini da i dynakord sam ima opciju da radi kao audio interface,kada se poveze preko USB-a sa kompjuterom...Ali nemoj u svakom slucaju da ocekujes da ces sa njim moci da dobijes posebno kvalitetan snimak....dynakord je popularan kod nas uglavnom iz nekih prakticnih razloga,i sto su ljudi navikli na njega

a inace u profesionalnom audio svetu i nema bas neko visoko mesto ni reputaciju...
Ako su ti ocekivanja i ambicije veci,i zelis da pravis neke ozbiljnije snimke,i ja bih ti predlozio da prodas tog dynakorda i uzmes za te pare neki ozbiljan audio interface,na primer RME bebyface,koji je stvarno vrh interfejs i ja mislim best bay u toj klasi...Ima ODLICNE konvertere.
Takodje na Rme babyface imas 2 preampa,koji su pristojnog kvaliteta,sigurno dosta bolji nego preampi na dynakordu...Pozz,srecno.