View Single Post
Old 28-01-2014, 10:48 AM   #3
dreadskill
Junior Member

Default Re: Snimanje Bubnja - komentar metode

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Takva prostorija se tesko nalazi, i pravo je blago snimati bubanj u velikim prostorijama......

Zato se bolje malo iscimaj, pozajmi neku karticu sa bar 8 kanala, i nadji jos koji mic, jer imas priliku da napravis ozbiljan snimak (ako su bubnjar i bubanj ok...)
malo mi je problem isfurat karticu sa 8 kanala

imam jos focusrite scarlett 2i4 i kuci sam probao spojit preko asio4all drivera obadvije kartice i dobio 6 kanala ali kad bih snimao paralelno na jedan kanal (focusrite) gitaru i mikrofon na drugi kanal (akai) imao bi mali offset u wave formovima od par milisekundi ... to bi se mozda moglo iskompezirati poslije ali kako sam citao da asio4all u biti "maskira" windowsov driver tako da neznam koliko je to pametno za iskusat.

ta kombinacija sa dvije kartice u adobe auditionu CS5 je radila stabilno uz gore navedene offsete dok u Presonusovom Studio one-u bi radilo ali bi znalo grunut tako da se izgubi master sound poslije tj nema nikakvog zvuka nakon sto se play pusti ...

probat cu negdje posudit bolju karticu tj sa vise kanala al mislim da sam osuden na kemijanje sa ova 4 akai kanala
dreadskill is offline   Reply With Quote