View Single Post
Old 23-01-2014, 05:47 PM   #119
bole
Member

Default Re: Volite li digitalce?

ok, tesko ja kome se jedan Behringer spalio u studiju, drugi poslije 3 mjeseca prokrcao na live svirci, treci prestao da mjeri u prenosu, cetvrti popusio sa pola predpojacala mogu da nagovaram nekog , kupi to, sad je prekrsten u amera i svi ga hvale. Ja sam i dalje sumnjicav prema njima i to je meni i dalje nepouzdano da su tri oreola Midasa i K.T iznad.

Uvijek su oni bili sa politikom za malo para dobijas puno opcija, kanala... kao i sad i ne kazem da je sve od njih shit, cak meni zvuk nikad nije bio neki problem kod Behringera, izboris se s tim, nego to sto te mikser nece ili hoce zajebati i da li ce trajati....priznajem mjerni mikrofon, onaj visekanalni preamp za sluske za muzicare dok sviraju i 4 dvanaeske za git amp. ( i corava koka zrno ubode ) S druge strane, sa ovim X32 cini mi se da su konacno DOSJETILI, OSMISLILI pa je upotrebljivo a nisu samo lose PREKOPIRALI ....pa da se pomjerilo, pomjerilo se...

Yamaha 02 r sa kablom midi to usb ili bilo kojim intrefejsom sa midi in i out ima opciju u GM modu da kontrolise 16 kanala u layeru, (volume tj regler i jedan enkoder , pa sta izberes) tako da se mapingom moze podesiti sta ti treba u koliko hoces lajera kontrole kanala, grupa i odlicna je rezolucija...ali ne i u pro toolsima, za njih ili HUI protokol, avid, digidesign kontroleri, ali opet ne svi. pro toolsi su jako skrti sa kontrolom i na tome sa cim i kako rade pa ako puno ne platis, nece ni puno da moze Steinberg je otvoreniji....