delim misljenje sa svima ovde sta ste sve rekli apsolutno spot-on...
s jedne strane ne mogu da ga krivim sto uzme nesto i doradi do neke max forme, kako bi zadovoljio cist konzumerizam i pritom se obogatio...to je jednostavno neminovno, vidi se da voli da stalno bude korak ispred ostalih, da sledi jobsa i jos neke gurue tehnologije, vidi se da je pozajmio od epla nacin kako prestaviti proizvod u smislu "a zamislite savrsenstvo, e mozda ne znate kako izgleda al evo ovako izgleda" i sledeca scena, ljudi bacaju pare u monitor

.Lik jednostavno nije izmislio vrucu vodu ali je izmislio bolju verziju nekog bojlera

i na tome mu svaka cast, koristim par proizvoda nista losiji od konkurencije neki cak se i isticu...
a s druge strane njegov nastup definitivno nema veze sa tim da proizvodjaci budu zadovoljni vec se vidi direktna pozadina - zelim i ja da budem gejm chejndzer, da i mene sutradan velicaju ko nevea ili jobsa... no dobro, svako ima svoj nacin, i vidjenje uspeha, svaka njemu cast ja bi licno voleo kad bi on uspeo da izadje iz te neke karikature i stvarno se ostvari kao neki novi audio mesija, zasto da ne... al s druge strane opet mislim, da bi mu bolje lezalo da bude holivudski glumac, jer upada u onaj sablon americkog sitkom superstara, jer definitivno lici na Dane Cook-a