Piratluk u softwerskom svetu je jos uvek neophodan po svemu sudeci,kako je nestao Air,ovi sebi poceli previse da dozvoljavaju

Mene zanima sta je u ovim slucajevima sa tim svetskim organizacijama za zastitu potrosaca?Isto kao sto za ostale proizvode mora u deklaraciji doslovce tacno da pise sta je unutra.Ovo sto on nekoliko puta naglasava tokom ove najave i stalno naglasava da se dobija "identicno" nesto necem drugom,je nista drugo neko obmanjivanje potrosaca i prevara.Bar je u ostalim sferama kupac-potrosac odnosa to uglavnom izricito zabranjeno.Vestina modernog marketinga na zalost i jeste na neki nacin obmana,zaslepvljivanje ali daj,neka to bar bude mudro,koliko toliko moralno upakovano pa gde prodje prodje.Ne ovako agresivno i ocigledno kako sebi gosn Steven sve vise dozvoljava...Nema price oko njegovog doprinosa modernim audio tehnologijama ali taj njegov "maco" i ja sam Bog stav sve vise iritira....Mnogo mnogo zanimljiviji bi bio kad bi malo vise pustio Gabriel-a da kaze sta ima o svemu tome,geniju koji stoji iza svega sto je uradio Slate Digital umesto sto konstatno pokusava sebe predstaviti kao mesiju Digitalne ere zvuka...moje misljenje