koristi se za usnimavanja na tim klipovima. Lepo radi i USB i FW konekcija. ALi fejderi ne kontrolišu svi kanale, već samo ovih 8 navedenih. Nemam neki stav o kontrolerima generalno, jako sam brz end precizan sa mišem i tastaturom, automatizacije mi ispadaju iz ruke

Možda oni Mackijevi koje koristi Ivan StudioTon?
drugo, a propo Behringera, ja imam par komada njihove stare opreme koje se nikad neću rešiti jer ne želim. Nit imaju problem sa quality controlom, nit rade loše spram cene, zapravo rade fantastično za cenu koju koštaju. Dalje, X32 nije Behringer produkt, nego novo čedo iz braka Midasa i Klark Teknika, obe firme priilično pouzdane po pitanju i kvaliteta izrade i soničnih kvaliteta.
E da, što se diskusije o digitalcima tiče, Yamahe 01-02 serije su mi prilično nezgodne ergonomski, LS9 i ovi veći M5CL i sl, već upotrebljivi, mada i oni pate od nekih teško dostupnih funkcija. A i jebo ih recall safe

Soundcraft Si2 i Si3 prezirem zbog neverovatne sporosti i nepreglednosti, i nedostatka nekoliko osnovnih funkcija. Si compact-expression su već brži i dostupniji, ali i dalje imaju pipav interfejs (rotacione kontrole su mi prilično nezgodne i neprecizne) i sama ergononija mi i dalje nije toliko draga koliko prokleti x32 sa svojom view funkciijom i 7inčnim displajem. Nisam brži i praktičnij digitalac još sreo. Eventualno A&H iLive 112, koji je 3x skuplji a ima realno odličan zvuk.