View Single Post
Old 21-01-2014, 07:36 PM   #107
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Volite li digitalce?

Quote:
Originally Posted by bole View Post
Behringer mi je ok sa ovom pricom i opcijama X 32 ali znajuci njihovu filozofiju izrade elemenata od jeftinih materijala, licno bi ga zaobisao jer ako se bude pokazao kao dede mu...hm.
iskreno, ne slazem se, jer sam na tjubu pronasao dosta klipova kako se sastavljaju i proveravaju, i bogami lice na one klipove iz dynaudio fabrika ili bang&olufsen , totalno drugacije nego stari klip "trip to behrigner factory" gde bezivotni kinezi srafe razglase...ne kazem da su svi elementi u mixeru top noch ali definitivno se vidi da su se malo vise posvetili proizvodu i nista nisu gori od nekih jamaha ili soundcrafta...
a iskreno, takodje, ne pipa me vise floskula "sudeci po proslosti..." jer ne mora da znaci samo zbog imena da je nesto dobro ili lose, svaki proizvod je za sebe, ne mora da znaci da su svi nojmani najbolji a svi berindzeri losi

enivej, vezano za temu sad, drago mi je sto se dele ovde misljenja, ali i dalje ne vidim koje bi bilo idealno resenje za studijsku varijantu?
arture kazes da si odustao zbog ne mogucnosti da se koristi kao daw kontroler, malo mi cudno posto stalno neki klipovi kako se koristi sa kjubejsom, protulsom itd... soundcraft malo vise na ceni, nove jamahe papreno skupe, mislim po meni je koliko vidim a&h gsr24m najbolji ubedljivo ali i on je dosta skup, a o gld da ne pricam...
sta bi ste vi iskoristili za daw kontrolu trenutno, pricam o midi kontroli i eventualno recallu, flajin fejderima? koja bi opcija po vama bila najbolja?
ili da se sklapaju oni mali bcf-ovi u jedan pa mapiranja itd?
BlasterMaster is offline   Reply With Quote