View Single Post
Old 21-01-2014, 10:28 AM   #19
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: E-mu 1212m Подешавања у миксеру

Quote:
Originally Posted by NemaSel View Post
Поздрав Алене, покушао сам то што си ми рекао, али нешто ми неће, можда не радим нешто како треба. Ево да појасним шта желим. Хоћу да правим електронску музику уз евентуално мало ел.гитаре. Пошто ми је ово прва професионална карта, ја заиста ни не знам шта ми треба, ни како треба да буду намештена подешавања. Не знам ни да ли звучна треба моје активне звучнике да види као стерео или моно, значи ништа не знам дудук, што би рекли почињем од нуле....Док слушам звук или уснимљени семпл, мени звучи све ок, али не знам како требају бити намештене те сесије стрипови и шта је роутинг, сендинг и како е-му интерагује са DAW-oм(у мом случају аблетон) итд...Опростите ако сам омашио место постављања поста, и ако вас нешто много враћам на почетак, али мени је све ово ново.... Поздрав свима
Ok,veceras cu otici do studija,tamo imam 1820m pa cu ti napraviti nekakvu univerzalnu sesiju za to sto otprilike radis sa ulazima i izlazima koje odgovaraju i za 1212 i pokusaci ti uz nju napisati i objasnjenje sta je sta...

poz