View Single Post
Old 19-01-2014, 09:30 AM   #12
Dino74
Junior Member

Default Re: Pitanje za iskusne!

Ja kako mogu da zakljucim iz postova i podataka koje je postavio torbica3d, superchunk koji cu raditi u svim uglovima u sobi 410 x 330 ce biti uzaludno bacanje novaca. Punit cu ih vunom Rockwool Multirock , dimenzija 45x45x60 od poda do plafona i ispred njih ce biti paneli od Knauf TP-50 i Ursa TSP debljine 10 cm sa isto toliko air gap-a. Otprilike izgleda isto kao sto je mexx nacrtao samo sto kod mene nece biti te ploce nego paneli od 10 cm punjeni vunom.Po tvrdnjama clana torbica3d, moj posao je za badava a u principu i ne mogu drugacije odraditi uglove zbog velicine same sobe i zbog polozaja ulaznih i balkonskih vrata (iza vrata imam samo 45 cm zida). Ako je vec tako, onda bi vam bio zahvalan gospodine @torbica3d da mi kazete svoje misljenje i kako bi vi odradili uglove u mom slucaju i u slucaju mnogih poput mene koji su u ovim vodama obicni entuzijasti, pocetnici,pioniri... Ja ovo sto planiram nisam izmislio niti je moj neki nacin tretmana nego je to prepisano od mnogih koji su od svoje sobe imali namjeru napraviti neki svoj kutak. Takodje pitam i ostale, moze li proci ovo sto sam planirao? Pozdrav!
Dino74 is offline   Reply With Quote