Quote:
Originally Posted by nenad
U principu ovo je snimano u kućnoj varijanti, dakle nikakav studio, sobe za vokal...bubanj i tako to, prilično skromno sa ?tap-kanap kombinacijom. Nije ovo sad pravdanje, jer na kraju, bitan je samo prikazan rezultat. Meni se lično sviđa taj neki organski zvuk koji je na kraju iza?ao iz zvučnika. Sami smo snimili 16 pesama i sami miksali i "masterovali", ?to je po meni najveća gre?ka jer tu prestaje objektivnost. To se naravno i da primetiti. Dobro je ?to ovakav zvuk kakav imamo na albumu imamo i live, ali definitivno ćemo u buduće obratiti malo vi?e pa?nje na samom snimanju.
Hvala na konstruktivnim komentarima. Pustiću ovde jo? pesmu-dve čisto da se čuje  .
pozdrav
|
Kao ?to si i sam rekao, nije va?no kako je snimano.
Ono ?to je za svaku pohvalu je sama činjenica da ste seli i snimili kako ste znali i umeli, umesto da sanjate o nekakvim idealnim ?profi? uslovima. Svirajte u?ivo, nosite snimke po medijima. Najva?nije je kako će reagovati publika i urednici na radiju (po?to radio jo? uvek nije sasvim izgubio va?nost). Dalje će vam se sve kazati samo, pa i to i da li vam u budućnosti trebaju producent i pravi studio ili ne. Samo napred.
Pozdrav,
Vasa