View Single Post
Old 13-01-2014, 06:53 PM   #30
77ari
Member

Default Re: House produkcija

Quote:
Originally Posted by Everbeatz View Post
hahah

Biti 'poznat' donosi jedan jako dobar momenat - ljudi te slusaju, i prihvataju to ko da su citali Bibliju, makar rekao i 100000x prostiju i manje bitnu stvar nego neko za koga nikad nisu culi - mozes se upljuvati objasnjavajuci i niko te ne j**e ni 5%

Tip za 'original poster-a' - zaj**i tehnike, kako se radi, itd - bacaj pare na marketing - to je ono sto je bitno, kome treba jos jedan koji pravi muziku koja zvuci dobro

A koliko je marketing u svemu bitan prilicno dobro pokazuje ovaj clanak

http://www.npr.org/blogs/money/2011/...ake-a-hit-song

Koliko ja znam s marketingom mo?e? gov** prodati za velike pare, ako je marketing dobar.
Samo me zanima jedno, po?to sada nemam problema s melodijama i radim ih bez problema. Nisu savr?ene ali nemaju gre?ke tipa da se note ne sla?u itd. Zanima me dali je dobro da ula?em sada u slu?alice ili da se strpim jo? neko vrijeme? U house produkciji je va?na tehnička strana, koliko sam do sada naučio zapravo je to većina posla u općenito elektroniočkoj glazbi.

Kada sam do?ao na forum nisam znao spojiti dvije note dok sada nemam problema s time. Samo me zanima dali se mo?e puno postići s slu?alicama superlux 669 ili bi trebao razmi?ljati o boljem modelu poput audio technica ath m50?
77ari is offline   Reply With Quote