View Single Post
Old 12-01-2014, 07:34 PM   #2
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Asus ili Gigabyte

sve je to sami vrh ploca, i u mene je asus vec 5 godina, ni packa mu ne fali, sve radi po PS. ima neki stvari bitni, al kad kupis novu zadnju , kao ja tada, nemas se cega brinuti. to je to. tu bar nisu omanuli nikad ovi velikani. sve zavisi sta ti treba i koliko imas para, to jest i za kakav procesor.
ja kad sam uzimao uzimao sam sve zadnje , ustvari najskuplje. mada nista danas to nije skupo, preskupo. pre 13 god pentium 2 750eu platio, a sad za to mozes uzeti sta zelis i procesor naj i plocu koja pentium pojede 50 x iz tog vremena po snazi za iste pare, pogledas cene, skontas koji ces procesor na to i udri hahaha
rumski konfigurations isto je sve zadnje najbolje u njima, stim sto oni to jos utegnu, ispitaju, doteraju sta i zasta treba kao sto sam na neki nacin i ja za sebe da bih mogao sve te sisteme terati

meni sta je bitno na njima ? to je da ima vise profila za snimit u biosu. npr jedan profil nastimam za win7 , linux itd, dok drugi moram za OS X da bi radio kako treba, tad sam ubacio i onaj hakerski bios, i dan danas sve radi sta god instaliras,
branoy is offline   Reply With Quote