View Single Post
Old 09-01-2014, 04:31 PM   #26
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by STUDIOTON View Post
Ne radi ni ovaj fix.. Kada sacivas projekat ne mozes vise da pokrenes.. Cubase 7.5 puca odmah
Nemam pojma - evo ovde na sedmici elements radi. Ubacio sam ih 2 komada (jedan je od pre, taj je zaglavio projekat sa predhodnom verzijom), ucitava, sejvuje, radi...

Inace mnogo mi se svidja onaj memory usage pie - plavim oznaci koliko MB zauzima odredjeni element bubnja, koliko je memorije pojeo i slicno. Ma do jaja je meni ovaj novi BFD

Te tajmbombe su zajebane, jer se ne javljaju uvek isto i uvek na istoj masini ili na isti nacin. Jednostavno ce morati da prodje vreme da proradi kako valja. A osim toga, izgleda da ima nekih vecih zajeba sa 7.5, valjda su mislili - daj da ubacimo jos koji extra trap za najnoviji DAW soft Treba samo proveriti da li inace zajebava na 7.5, ili je to do loseg fixa.

@Ivan
Moj savet bi bio - a verujem da i ti tako nekako radis - da nikako ne ubacujes sve i svasta u racunar koji ti je za svakodnevni rad u studiju, vec probas na nekom "kucnom". Ja nemam svoj studio, pa tamo nosim samo proverene stvari. Moze da se desi neki zaeb, pa da ti rasturi neki projekat, uzme bezveze vreme i slicno...
psionic is offline   Reply With Quote