View Single Post
Old 07-01-2014, 09:53 PM   #4
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Default Re: Garaza - soba za probe i djelomicno tracking....

Bok, Nick.

Ajmo prvo malo stat na loptu, pa krenuti redom, jel može?!

....

Ono što nisam baš skužio jel postoji taj još jedan pregradni zid iza vratiju na razmaku 0,49 ili ga nema, pa ga mislite raditi??

A za prvi dio , mislim na ovaj;

Quote:
Originally Posted by NickLP View Post
...
Ono sto smo misli napraviti:
- superschunks u 4 vertikalna kuta te 4 gornja horizontalna kuta dimenzije cca.50-50-70 sa vunom 30 kg/m3 (znaci cijelom visinom i duzinom, bez prekida).
- cloud iznad bubnjeva dimenzije cca. 2m x 2.2m (podjeljen u 2 djela) sa vunom Steprock C 120 kg/m3 debljine 10 cm i airgap do stropa 10 cm
- postolje za bubanj sa Steprock C 120 kg/m3 debljine 5cm i preko toga dvije OSB ploce debljine 15mm + neko gumasto ljepilo izmedu dvije ploce.Napravili bi rub oko postolja od letvica ispod kojih bi stavili i narezali na dimenziju bitumensku ljepenku V3 (imamo viska) u par slojeva. Ovako nesto slicno je NLP predlozio u jednom drugom thread-u.
-slicno malo postolje za gitarski/bas amp.

Evo recimo u to smo realtivno "sigurni" da bi napravili, i za to imamo novac. Recite mi slobodno ako po vama tu nesto ne odgovara.

...

A pod je kakav?

- superchunks po svim kutevima - OK

- Bubnjar - ja bi stavio 10 cm C-a sa dvije ploče 15-ce. A ovo poboldano mi nije jasno?! Letvice do poda, pa bi se to postolje naslanjalo putem njih na pod?? Ljepenka iznutra ili izvana?! Zašto ne to postolje OSB-om opkružiti, da bude oko 0,5 cm od poda, ukrasnu lajsnu uokolo po vanjskom rubu i bok ....

- Cloudovi - po cijeloj prostoriji

- Absorberi -malo razmaka između njih i zidova po cijeloj prostoriji

- Gobosi - prijenosni absorberi, za prilike snimanja benda, a odjeljivanja bubnjara, ili kabineta ...

Studio Predator

Last edited by Eomsy; 07-01-2014 at 09:56 PM.
Eomsy is offline   Reply With Quote