Re: Diskusija o softver bubnju [Branoy]
jbg, slabo ko se upusta u akustiku, svi odma se okrenu "fruty loops" i electro kick i ostalo, samo stavis zvuci .
a ja volim akustiku, i teze je 10x, nju da bude tako dobra , doci do tog cilja. pa da ima gde kupiti 10 kitova sredjenih usemplovanih za ovo nase podrucije ja bi kupio odmah, i to je to sta ce mi vise do kraja zivota . znaci par razlicitih zanrova, neki za pop, neku za narodnjake, starogradske novije i to je to. da ne bude uvek isto.
msm kad slusam ove komercijalne pesme, na kojima nikad ne mogu poznati nista iz ovih vsti sto slusam niti dal je to sve dobiveno samo u PC sa plugins.
ja znam da sam jednom isekao bio , dal je bila neka pesma srkyboj, i njegov onaj poznati kick i snare,, i hi hat, to troje samo isekao, ubacio u batery, ja vise sto se tice druma nisam imao sta pipnuti, samo umixati ostalo spram njeg, on je zvucao isto kao kod njega. to pricam . , moze se
isto kao sto oseces udarce sa juznog vetra pesama, ima dosta pesama gde samo drum pocinje sam. i tako i zvuci kad ti nakucas ritam,
Last edited by branoy; 07-01-2014 at 02:39 AM.
|