View Single Post
Old 06-01-2014, 01:54 AM   #19
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

Quote:
Originally Posted by Ogi View Post
Pomenu me neko, pa da se javim (iako se borim sa svojim karakterom da ne učestvujem u ovakvim debatama)...
NIKADA nisam koristio BFD. Ne sviđa mi se kako svira, ne uklapa se u moju ideju bubnja u muzici.
Na prvoj ploči sam koristio Superior drummer ("kucanje" preko midi klavijature uz ozbiljan editing mi?em + svirani elektronac).
Na drugoj ploči sam koristio Mixosaurus + razne semplove za lejere (uglavnom na dobo?u, mada u par pesama sam lejerovao i bas bubanj).
U dve pesme svira ?ivi bubanj.

Pozdrav
Pa to sam ja istakao kao nesto sto mislim da je vrlina ove 3ke - zvuci drugacije od dvojke, ima vise kontrola prostora i tako dalje. Sam rad u programu je malo doteran. Inace ni ja ga nesto ne koristim, a kada ga i koristim, koristim samo pojedinacne udarce, ili samo neke elemente (raid, bell, hatovi, crash...) Treba truda i vremena da "zazvuci", ali valjda su i momci iz FXpansiona to uvideli, tako da me zanima kako ce se ponasati u svakodnevnom radu, kada se pojavi verzija u kojoj moze normalno da se radi. Ono sto sam onako - na prvu - cuo i video - svidelo mi se, za razliku od ranijih verzija...
psionic is offline   Reply With Quote