View Single Post
Old 05-01-2014, 11:39 PM   #39
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: BFD3 je dostupan svima :)

ma midi mi je najmanji problem.
za to je lako, vecina pesama modernih je uradjena kao midi file , lacampanela najbolji, izvadim iz neke pesme samo drum traku, i eto svirke te rumbe,

ne trazim ja ba sad da mi svira rumbu jezz varijanta s milion prelaza, meni je bitno da 3 udarca rade dobro, i to je to , kick , snare i hi hat. malo bongosa i to je to.

i opet mi je mrsko izvaditi i iz tog midi-a ritam, pa kucam ja to brzo, il odsviram pa quantizujem, pa onda fino u drum editor.

meni je dosta u bateryju da imam 4 kanala za drum. i samo da oni zvuce. ovo sa BDF i 6 mikrofona ne znam ni gde se pokrece, znam na kanalu da ima snare, kick, mixer i smanjim ,ili posaljem na mixer od DAW pojedinacno.

evo sad primer. cisto sam nesto na brzinu napravio, sve iz vsti, jbg export je sve stereo, mada hteo sam mono neke kanale. jer ne moze kick biti stereo, nije u realnom zivotu itd

i sad, kontam ajd da spustim -10db sve kanale. neki reverb na masteru cisto orjent imal pitkosti kad dam malo hala.

valjal sad ovako nesto? dal se isterati sta sad pipanjem mixom? msm nemam ja bolje u kompu, to je vsti.

sve sto imaju svi.

branoy is offline   Reply With Quote