Quote:
Originally Posted by psionic
Evo glup primer: npr ide neka linija iza pevaca. Shvatis da nije niko vodio racuna da skine to malo ili ti treba EQ samo na tom mestu - makaze i odmah mozes i u drugi kanal ili mozes direktno da smanjis, pojacas...
BTW - posto sve radimo u istom studiju (snimanje, mix...), cesto radim sa dosta plaginova (wav je samo sa klavijature i zivi instrumenti) i sve to radi lepo na novim racunarima, ne znam zasto Ivane imas problema sa tim ? Narocito sa 64bit Cubaseom, sipas i vozis... Ali sam ipak misljenja da sve bolje raditi u wav. Narocito jer se tako presece neprekidni krug doradjivanja i cinculiranja traka, koji neretko ubija smisao  
|
Zato sto koristim jbridge, 90% stvari sa pijace kao i svi .. velika verovatnoca je da ce ti se srusiti u jednom trenutku ili nesto brljaviti .. da sam sve kupio kao sto nisam pa ajde .. ako sam dobro razumeo pitanje..pitas me zasto kada ja radim arr ne radim"live midi"vec pretvaram audio .. eto to je odgovor.. nemam tu komotnost i sigurnost dok radim kao kada mi je"cist"preview svega