Re: BFD3 je dostupan svima :)
U stvari Branoy, da ne ponavljam ipak samo isto, da ne misli? da te drndam tek onako da ka?em par re?i.
Ne smeta meni da ti veruje? u ?ta god ho?e?, to je tvoja stvar, ali ovo je mali forum, i bilo bi skroz super kad bi svaka tema bila koliko toliko odr?avana konstruktivnom. Ti ima? ?esto tu neku foru da se uhvati? za ne?to skroz irelevantno, krene neka sumanuta pri?a a to ne slu?i ni?emu. Mene li?no uop?te ne interesuje da se bavim time da li je takva sample biblioteka potrebna ili ne, jer znam da mi JESTE potrebna, jedva sam ?ekao da se pojave i ne znam kako bih danas funkcionisao sa bibliotekama kakve su bile pre desetak godina.
E sad, ako ovde nenam sa kim da pri?am o tome, (a ne zanima me da bilo kome obja?njavam ne?to ?to bi on sam trebalo da razume), onda ?u provesti svoje vreme (kao ?to i jeste slu?aj) na nekom forumu gde mogu da ?ujem ne?to novo ili nau?im kako da jo? bolje upotrebim taj isti semplovani bubanj. A to je onda gubitak za ovaj forum, kapira?. To jest, svaka tema koja se bavi glupostima umesto ne?im konstruktivnim je gubitak.
|