Quote:
Originally Posted by 77ari
Po va?im komentarima mogu pretpostaviti da moja ?elja za produkcijom je potpuni proma?aj. To ?to mi melodije ne idu dobro se ne mo?e popraviti? Ako ne znam svirati niti jedan istrument, i nikada nisam znao ni?ta o notama, skalama i slčno svejedno bi trebao znati napraviti melodiju?
Ne znam ni?ta o notama i slično potpuno sam nov u ovome ?to sada učim, kako da napravim neku melodiju ako ne znam ni čitati note? To je isto kao da netko ne zna pisati a u glavi ima ideju za neki tekst.
|
Nazalost...nisi se rodio da pravis muziku. Neki ljudi (medju kojima sam i ja) se rode sa tom nekom muzikom i talentom u sebi...ja i dan danas neznam ni jednu notu niti gde je C na klavijaturi ali me to nije sprecilo da uradim dosta toga u dance muzici...Molili me ljudi da naucim note (Sloba markovic me preklinjao svojevremeno...kaze "Vrace, nije tesko...pokazacu ti sve!" A ja nisam hteo...namerno !!
Da ne pricam o ljudima kao sto su Guetta i slicni..on ne zna da svira i ne zna note ali zna nesto sto ti i ja ne znamo...OK, ja znam, alo malo losije od njega a ti bas ne znas...

Ali kao bas hoces da se bavis house muzikom...poskidaj puno "construction kit" biblioteka pa se lepo igraj i slazi samplove i melodije do mile volje....posle kazi da si sve sam smislio...to ionako radi 99% producenata danas !!
Samo navali !!!