Thread: Izrada melodija
View Single Post
Old 02-01-2014, 03:11 PM   #41
vakatt
Member

vakatt's Avatar

Default Re: Izrada melodija

Ja ovdje vidim tipican problem zelje za "instant znanjem". No posto nesto nemam previse strpljenja da sad o tome teoretisem evo jedan jednostavan savjet za momka koji je postavio pitanje/temu a koji on vjerovatno nece poslusati

Dakle dragi 77ari , ako sam ja dobro shvatio ti imas tu neku klavijaturu a i kompjuter i zvucnike, pusti neku muziku koju volis da slusas (nije bitno jel edm pop ili nesto trece bitno je da je ti volis) i uzmi da svirkas pomalo na toj klavijaturi uz tu muziku. I onda kad ti dosadi ti malo prosetaj/odspavaj/odmori pa opet ponovi proces. I tako svaki dan po nekoliko sati.

Ako ti je ovo dosadno da radis onda ti nisi "talentovan" za ovu rabotu pa idi dalje i trazi nesto drugo sto te zanima.
Ako ti je ovo zanimljivo ali posle par mjeseci gorenavedene "terapije" i dalje budes imao potrebu da na forumu postavljas pitanja tipa "kako da napravim melodiju" opet je zakljucak da nisi "talentovan" ali to ne znaci da trebas da trazis drugu rabotu, dosta je u ovom polju ljudskog djelovanja ovih "netalentovanih".
A ako ti posle tih par mjeseci neke stvari budu jasnije onda super , i zapamti da je u "bavljenju muzikom" na ovaj ili onaj nacin (a ima ih raznih) uvjek najbitnije slu?anje. Ko je naucio da svira a nije naucio da slu?a ni?ta nije naučio.

vakatt is offline