Thread: Izrada melodija
View Single Post
Old 02-01-2014, 01:51 PM   #40
77ari
Member

Default Re: Izrada melodija

Ja teoriju ?elim znati iz razloga jer ja ne znam kako da svoju ma?tu prenesem u zvuk. Prvi put kada sam krenuo ne?to raditi s muzikom to je bilo u programu Virtual DJ prije par godina, onda sam prestao s time jer sam i?ao isprobati druge poslove (jednostavno nisam znao ?to u ?ivotu ?elim), probao sam sve od web dizaina, do web programiranja, i razne poslove s računalom. Onda sam se opet vratio na virtual dj, pa sam opet odustao i tra?io dalje, na kraju sam se vratio na produkciju. U virtual DJ mogu napraviti dobar mix, nije neto ekstra ali nije ni lo?e.

Produkcija mi se sviđa jednostavno jer svoju ma?tu mogu prenjeti u zvuk, melodije mogu krenuti raditi ali nakon nekog vremena se izgubim, bude ljepo sve i onda mi se dogodi da negdje pretjeram, ili bude premalo nečega.

Smatram da se s teorijom budem lak?e nosio s tim problemima.
Svi ka?u da se teorija mora zaboraviti kada radite, ali onaj tko zna teoriju i kada je zaboravi on podsvjesno radi po nekim pravilima. To je kao u nekom sportu dok ste na terenu ne razmi?ljate previ?e ?to ste radili na treningu jednostavno instiktivno radite ?to mislite da je dobro, a va?a podvjest se brine za va?u tehniku dok radite ne?to.
77ari is offline