Quote:
Originally Posted by Moritz
Vala bash !...kukate.zasto BMW 1 nema sve sto ima BMW 7 a pride ste ga dobili za dz
Mada ko zna, mozda sad odresite kesu pa pazarite full 7-icu 
|
Ja samo uporedjujem dve verzije - sto se kaze - "iz prve ruke", jer sumnjam da bi bilo ko od vlasnika full 7, instalirao ovo. Opet, ja kuci nemam full verziju, pa mogu da se zajebavam, bez da upropastim nesto...
A i nemaju svi 5 glava u fioci, spremni da kesiraju za softver (nas narod nije navikao da kupuje nesto sto ne moze da se opipa rukama

) i ne bave se svi ovde profesionalno ovim poslom... Kome treba, vec ga je kupio.
BTW - postoji fazon sa EDU verzijama Cubasea - za one koji su doziveli katarzu sa ovim izdanjem, pa bi da ga pazare. Npr, poturite Steinbergu dokument da ste student (moze to da se nekako nabavi, siguran sam, ili angazujte pravog studenta) i ostvarujete ogroman popust. Nisam sam probao, ali ako bih ga ikad uzimao za "po kuci", uradio bih to tako... Cena u tom slucaju je oko 350e. Bez ikakvih ogranicenja u buducnosti ili sada - prava - FULL verzija softvera. Jedino sto "nije za commercial use", ali koga to bole stojan. Takodje, upgrade na npr - 8 ili sta ce vec da smisle u buduce, takodje kosta koliko i svakog drugog ko je kupio full edition.