View Single Post
Old 30-12-2013, 08:04 PM   #90
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Ma sve ti je to fino Nemanja. Ne treba basne ispričavati, jer ni namjere pitanja nisu da omalova?avaju novine.
Većina od nas istra?uje ovaj novi alat, a po?to je namjerno potkusuren, ne znamo jo?, osim zvanično objavljenog, ?ta je sve potkusureno. Ako je neko istra?io te detalje koje sam pitao (a tiču se komfora u radu, a ne da li je novi bolji od starog), pa pročita pitanja i ima vremena i volju da odgovori - odgovoriće. Ni?ta vi?e i ni?ta manje.
Ako nema LR stereo panovanja sa odvojenim pode?avanjem, je li to npr. -20 ako je L60/R40? A -20 mo?e biti i L50/R30. Je li to isto?
A debljina kursora je (makar meni) va?na kod poravnavanja wave slike (trakova) sa osnovnog ekrana.
Hajd' sad' neka ovog. Nije trijebe tro?iti vrijeme na basne.
Kako Ivan prikaza i kako sam vidio, mikseta je oooppaaassnnaaa. Sviđa mi se : pregledna je i komforna ; bez obzira ?to je osakaćena u odnosu na 7 (kako neko opisa mix 7 ili 7.5 koji ima).
Ne znam kvalitet originalnih alata, kao npr. onih u strip odjeljku. Ali, polako će onoliko koliko treba biti i?čitano, isprobano, pa odlučeno da li će E7 zamijeniti peticu.
alfom is offline   Reply With Quote