View Single Post
Old 28-12-2013, 12:22 PM   #73
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by ca va View Post
Ne mogu pojmiti da nekakav Branoy(iz dana u dan,a i njemu slični ,uzimaju prostor na forumu ,nije mi jasno da imaju toliko vremena,a deru li,deru!!!!,) priča o Cubase 7 ,a nije upoznao ni trojku a da ne govorim o starijim verzijama i tome slično.
Već kada njega pominjem,sve dosada ?to sam poslu?ao od njega je čisti ?it!
Momak stvarno nema pojma.
Bilo bi dobro da mu ljudi koji rade na forumu,fino preko e-maila,ka?u da se malo " iskulira" i da prati forum od ljudi koji ne?to znaju i imaju.
P.S.
Izvini Banoy,jesi mi iz Bosne,ali buraz ,de se malo smiri,prebaci se na Facebook ili neko slično sranje i kuliraj i dalje,nisi ti za ovaj forum?.
Ne mogu pojmiti da nekakav ca va i njemu slicni uzimaju prostor na forumu, nije mi jasno da imaju toliko vremena da otvaraju naloge samo da bi izvredjali nekoga, a deru li deru.

Vec kad njega pominjem, ja ne cuh od njega ni jednu kompoziciju ili aranzman!
Momak stvarno nema pojma.
Bilo bi dobro da mu ljudi koji rade na forumu,fino preko e-maila,ka?u da se malo " iskulira" i da ne otvara naloge samo da bi vredjao i prozivao ljude i da prati forum od ljudi koji ne?to znaju i imaju.
P.S.
Izvini ca va,jesi mi odakle god,ali buraz ,de se malo smiri,prebaci se na Facebook ili neko slično sranje i kuliraj i dalje,nisi ti za ovaj forum?