Quote:
Originally Posted by ca va
Jednostavno ne mogu shvatiti da ljudi ne razumiju kakav je ovo forum?!
|
Kakav je?
Quote:
Originally Posted by ca va
Psionic,vjerovatno sam,?to se tiče branoya,malo previ?e iskočio,ali priznajem da je on svakodnevni de?urni "pijačar".
Jednostavno,to je poku?aj da ljudima, koji imaju previ?e vremena da isprobavaju svakodnevne nebuloze sa interneta,ka?emo da se napokon počnu baviti muzikom.
|
Nisam ni znao da smo : shot, Jan, Everbeatz, psionic, DzoniFCP, STUDIOTON, Nemanja, Khan, Sky Net, Arthur, Mogli, Nocni-Expres, Moritz, locolorados, ... , ... , ja, ... , ljudi sa previ?e vremena koji tro?e ?ivot na nečije isprobavanje svakodnevnih nebuloza sa interneta.
Čak ?ta vi?e, nemam vremena da pronađem informacije koje nisu za odbaciti, a (konkretno u ovom odjeljku) saznao sam ih u razgovoru o Elementu i ostalim softovima koje smo ovdje pomenuli.
A to ?to se branoy suzdr?ao od reakcije na ove posljednje pisanije, je za svaku pohvalu, jer je pokazao kako se treba odnositi prema nebuloznim provokacijama.
p.s. Zato, od "Yesterday 05:16 PM", treba ladno preskočiti sve postove i nastaviti započeti razgovor i podsjećanje, u drugarskom, prijateljskom, bratskom, ... , duhu, do apsolviranja teme.
Imam konkretno pitanje :
Kada sam radi isprobavanja par puta pokrenuo Element, nije bilo problema. Kada sam očitavao neki od projekata koji su rađeni u 5-ici, pojavilo mi se nekoliko upozorenja za redom, da je 'to i to' već u internoj memoriji računara. ?ta bi to moglo biti i je li opasno, ako bih ipak, radi kondicije, po nekada ne?to sitno htio uraditi u Elementu?