@ Darkstar....lakse bi ti bilo i lepse bi se osecao da je napisao da je sva dosadasnja tehnika sranje u poredjenju sta nas ceka u 2014?..
Tekst je sasvim u Britanskom duhu ..malo arogancije, malo cinizma i jos kojecega a na kraju ipak tema za razmisljanje, jer ako ovakvu uvodnu rec sme sebi da dozvoli SOS jedan od poslednjih casopisa koji su iole cemu..tj da se prosto receno "usere sebi u tanjir iz kog jede" onda tu definitivno ima necega, ako nista drugo onda da se baci prst na celo.
Licno, celu 2013 sam doziveo kao godinu Myth Busters-a u profi audio industriji, i kako se priblizavamo 2014 tempo "bustovanja" je sve intenzivniji.
Ljudi otkrivaju rupu na saksiji i to pokusavaju da plasiraju kao novost...nista novo, ali ono sto jeste novo je to da firme koje zive od toga pocinju da rade to isto...od jednom SSL i NEVE nisu potrebni da se napravi hit vec to moze da uradite u svojoj sobi...ne s..ri da moze ?
Evo otkricu vam najcuvaniju tajnu koju zna svega stotinjak najboljih svetskih faca...spremni?!..... 80% krajnjeg kvaliteta neke muzicke prodkcije se desava ispred mikrofona tj. Muzicar (covek) i aranzman su sustina...tehnika je nebitna!!!....a, sta kazes kakva sam faca, kakvu sam vam tajnu otkrio

.... "tajnu" koja se zna vec 70 godina i koju svako ko ozbiljno i posteno (prema sebi) pristupa ovom poslu.
U celom ovom mom trabunjanju je sustina da jedino sto je stvarno novo je da se o tome prica javno od strane onih koji zive od prodavanja magle...toliko.