Synclavier nasmeja me do suza. A sto je najcrnje imam nekoliko poznanika koji su totalno u tom gasu. I to uopste nemaju veze sa zvukom. Posto sam strastveni pecaros ( arthure bez prozivanja) vi NE BI VEROVALI koliko su stvari slicne u modernom saranskom ribolovu. Od lova sarana napravila se prava nauka a od pribora moda. I sada recimo imate ribnjake gde platis dnevnu dozvolu da pecas (pecas?) i gde majstori vade komplete koji kostaju vise hiljada evra. Cak bi se kladio da kad bi izuzeli termine vezane za zvuk i ribolov citalac ne bi prepoznao da li je na ovom forumu ili ribolovackom.
Back on track. U ovakvim temama se uvek brkaju loncici izmedju toga koliko nesto kosta a sta je best buy. Iskreno, ja zelim svima vama (a i sebi) da dodjemo u situaciju da kupujemo ovakve(ili cenovno slicne) masine, komplet biblioteke gudaca duvaca kao i sve druge (hardverske ili softverske) stvari. To bi znacilo da nam se standard poboljsao. I onda bi neki od nas smatrali budalastinom kupiti nesto skuplje ako mozes sam uz odredjenu dozu potrosenog vremena da napravis isto(ako ne i bolje) dok bi ovi drugi tvrdili da to nikad nece raditi isto i da svoje vreme cene toliko da im ne pada na pamet da budze.
Nazalost dok god se mrstim sto malboro kosta 240 dinara o ovome nema price.
Prosao sam faze glorifikacije mac-a, sad mislim da postajem fan justina bibera. Mozda mi daju zelenu kartu za usa.