View Single Post
Old 20-12-2013, 08:00 PM   #17
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Indaba Telefunken - NOVO TAKMIČENJE

Braćo slatka, ovom prepiskom me nateraste da skinem kanale, pa da vidim o čemu se radi Najteže mi palo to što sam ponovo morao da se prijavim na indaba.com (prethodni put, kad sam se prijavio zbog nekog glasanja, jedva ih skinuh s vrata ).

@alfom: Jbš vocal track i preslušavanje, nemoj da se zalamaš detaljima, očigledno je da ni onima koji su svirali, pevali i snimali nije bilo važno da usnime izolovane kanale, hvatali su nekakav (kakav god) zajednički momenat. Ne tebi je samo da probaš da ga rekonstruišeš.

Svirka je klasični džiber-rock — pevač (bubnjar) peva ko Zoki Šandorov i Filip Žmaher zajedno, udara po činelama ko da ih kažnjava zbog nečega, cela svirka je ono... Zaječarska gitarijada 1991, ali nema veze. Sve zajedno ima groove, makar taj groove bio i neotesan.

Otprilike sam imao isti pristup kao Muzzy, pošto tako i inače radim. Doduše, moj pristup je bio još spartanskiji: DAW je Reaper, svi EQ-i su ReaEQ, kompresori su Stillwell Rocket, Stillwell MajorTom i Softube Valley People dyna-mite. Takoreći, skoro ceo miks je legalan (tj. osim Softube-a, ceo pomenuti audio softver sme da se koristi u trial modu) Ispalo ovako:

https://app.box.com/s/04icxbju2rxkngvi6eiz

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 20-12-2013 at 08:07 PM. Reason: LINK
awacs is offline   Reply With Quote