Quote:
A drugo... dodje Zorica i kaže "sin mi je pričao o vama pa sam preslušala vaše albume i super ste mi!" - šta treba da budem? Ljuti metalac i da je oteram u 3 lepe jer je žena iz drugog sveta? Izvini, ali, ja stvarno ne mogu to, a mislim da isto važi i za ostale iz benda. Pogotovu što je recimo ona bila znatno pozitivnija prema nama nego "rock diva" Sladjana Milošević i sa kojom smo itekako imali nebulozne probleme o kojima neću pričati javno.
|
Ne moraš pošto znam priču

Ne mislim da treba terati u kurac gospođu Zoricu, ali deo bavljenja muzikom je i biti svestan kako tvoja fan baza može reagovati na određene poteze. Nije to optužba sa moje strane ili čistunstvo - ja sam se prvi naradio narodnjaka. Samo se radi o tome da li je to dobar potez ili nije - za vas.
Quote:
Uz sve to, ovo pop-rock nije i nemojmo se šaliti. Da je na engleskom mogla bi da prodje i kao Muse i kao Hurts pesma. Ali čim je na srpskom gubi tu dozu ozbiljnosti, pa ajd da je nazovemo pop rock? Hvala, ali ne.
|
Zapravo Muse ili Hurts jesu pop rock, tehnički i jako daleko od onoga što vi inače radite tj od power metala. Mislim da ljudi iako vide da se radi o istim ljudima, kontaju ipak stvari vezano za ime. Tj da vide vest da su članovi Maiden-a pod imenom Steel Whores snimili album neke sasvim drugačije mjuze, ljudima bi se to svidelo ili ne bi, ali ne bi pravili problem - jer znaju da su Maiden i dalje tu, takvi kakvi su i bili. Ali ako bi Iron Maiden pod svojim imenom izdali album kao Muse, digla bi se cika i dreka, gađalo bi se paradajzom. Konačno da niste napravili grešku u koracima ne bi se ni vratili na staro, zar ne? Ja dakle ne pričam o kvalitetu, o muzikalnosti, već samo o tome da jedna ista stvar urađena na drugačiji način može drastično drugačije biti shvaćena. Pa i Psychoparadox je postao Alogija u jednom trenutku, jer se promenio stil muzike. Mislim kažem opet to je mojih 50 centi iz ugla posmatrača, možda nisam u pravu... A i lako je biti general posle bitke
A inače ne mislim da je problem sa sredinom - jer i Metalika muku muči sa takvim komentarima i pljuvanjem, upravo zbog promena stila, već 20 godina. Nije to neka ovdašnja fora. Fanovi ne vole kad njihov omiljeni bend krene da se menja.