Hvala na dobrodoslicama!

Hvala na ispravci.
Za FW sam resio dilemu. Ukoliko je signal isti preko PCIe/FW ili preko FW-a na ploci to je onda to. Za FireWire sam se raspitivao zbog M-Audio ProFire 610.
Dosta ljudi su mi preporucivali ovu zvucnu. Dvoumio sam se izmedju Focusrite Scarlett 2i4 i M-Audio ProFire 610 za koju bih morao i vise novca da izdvojim.
Skoro je u trku usla i Steinberg UR22 koja je, kako mi se cini, identicna Scarlett-u sto se tice IO.
Ono sto znam da mi treba na zvucnoj je midi, najmanje 2 line/mic/instrument ulaza, slusalice i balansirani izlazi za monitore. O monitorima cemo kasnije.
Najbitnija mi je latencija, da kada sviram ne moram misem da doterujem u pianoroll-u vec da onog trena kada odsviram nekom farbom lead na ritam koji ide u pozadini da to dodje onako kako cujem dok sviram

Ili prostije, izredjam bubanj nekih 8 taktova i krenem da sviram bas liniju da tacno "pick" dodje na "kick"

Do sada na integrisanoj sam stalno moram da stelujem sve sto odsviram.
Cisto da pomenem da sam "radio" malo na Lexicon Lambda zvucnoj i da nisam bio zadovoljan latencijama.
Za ovo sto sam naveo, koja bi mi zvucna najvise odgovarala od gore pomenutih tri?
Off
Novu plocu sam cekao jace od mesec dana. Na kraju mi ponudili Z87 gde sam morao da promenim i cpu

. Onda sam ja na lokalu nasao Z77, pozvao ih i rekao im gde ima da mi naruce. Bio je Gene i Maximus koji jestao skoro pa 30K. Iz servisa su cak ispali i fer jer likovi iz prodavnice koji su mi prodali plocu pravili se ludi i nisu hteli da mi vrate novac. Navodno, pecat koji su oni zveknuli na garanciji je pecat stare firme, sad su nova i sa tim nemaju veze

Ustvari su samo promenili ime. Ja sam plocu jos tada nasao preko portala njihove firme sa "novim" imenom.