View Single Post
Old 12-12-2013, 10:47 AM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: ALOGIA ? Mi Sanjamo (video)

To vam je zapravo možda i najbolja pesma na tom albumu. Ali nije Alogia. I dalje mislim isto što sam rekao i Mikici kad smo pričali poslednji put, da bi bilo bolje da ste ceo taj materijal stavili pod neko drugo ime benda, i uradili ga bez pritiska da to treba da bude istovremeno i stara Alogia, da bude za postojeće fanove a i da bude pop rok. Izbegli bi svu negativnost koja se digla oko toga, a bilo bi više šanse da ta priča (ako je to bio cilj) vama omogući neku mainstream egzistenciju na sceni. Ovako ste bili metalci, pa ste se slikali sa Zoricom Marković i Karamelom, pa ste imali nešto što deo publike vidi kao pokušaj da se prodate, pravili budale od sebe na pinku pa ste opet odjednom ljuti metalci. Trapavo odrađeno, a niste ništa dobili time. Možda i ne treba da dignete ruke od pokušaja da radite i ovakvu muziku, ali to verovatno ne treba da bude pod brand name-om koji se vezuje za duplu bas pedalu i vetar u kosi, ako me kapiraš. Samo mojih, nadam se dobronamerno shvaćenih 50 centi.
Dushan_S is offline   Reply With Quote