View Single Post
Old 11-12-2013, 12:24 PM   #87
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Gasi se Jelen top 10 lista...

Quote:
Originally Posted by Dushan_S View Post
Uopšte nisi u pravu.
U pravu je. A i ti si u pravu:

Quote Dušan Svilokos:
Quote:
Originally Posted by awacs View Post
možda je nestanak ovakve emisije dobar, ako će voditi korak tome da neko shvati da je vreme da se odustane od pokušaja da pod zastavom odbrane rokenrola gura narodu niz grlo nešto što se ne može svariti. Napravite emisiju koja će imati program koji zaista predstavlja našu scenu, koju vodi voditelj koji zna šta priča i koja ima zanimljiviju formu od pokojnog Jelen Top 10 - pa će narod i gledati.
Mislim, „top lista” na kojoj je Kazna za uši provela par nedelja na prvom mestu, uprkos činjenici da ima malo više od 2k pregleda na YT Daleko od toga da imam nešto protiv KZU (naprotiv), ali tu nešto nije logično. Kao što je nelogična i Bojanina reakcija (Svi na Pod):

Ukinuli ste nam autorska prava. Ukinuli ste nam pravo da nesmetano radimo ono što volimo. Sada nam ukidate emisiju koja se emituje u terminu za erotske filmove. Šta je sledeće na listi za ukidanje? Život?

Mislim, ko su ONI (ti koji su ukinuli emisiju)? Vlada, Skupština, RTS, Željko Mitrović? Nemam ništa ni protiv SNP (naprotiv), ali ta izjava je odraz opšte nesvesti i potrebe da se krivac pronađe u tuđem dvorištu.

Pozdrav,

Vasa

P.S.
Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Neko je pogrešno razmišljao. U stvari, malo je razmišljao kada je pravio JT10.
Kao što rekoh, opšta tezga. Sad, jedni se sekiraju što su ostali bez tezge, a drugi zato što nisu došli na red da i oni tezgare. Jedino se publika ne sekira, pošto nije ostala bez piva.

Last edited by awacs; 11-12-2013 at 12:28 PM. Reason: P.S.
awacs is offline   Reply With Quote