View Single Post
Old 11-12-2013, 02:57 AM   #2
Matya
Member

Default Re: ALOGIA ? Mi Sanjamo (video)

Meni neverovatno da ovaj rad nije dobio nijedan komentar, takodje mi je krivo sto ranije nisam naleteo na ovaj video!

Svaka cast Wladymeer, svaka cast ostatku ekipe ko god da je radio produkciju, ovo zaista zvuci fantasticno.

Kapiram takodje da bend kao Alogia mora da odrzi i reputaciju opasnih momaka, tako da ovakvi ja bih rekao blago, ali blago komercijalniji potezi nisu posebno popularni kod fanova, ali sa ovakvim rezultatom kod nas sa limitiranim budzetima i uslovima mislim da se ovako nesto moze samo pozeleti i treba biti ponosan!

Ima i hrabrih momenata u miksu, vokal je do jaja iskompresovan sa sporijim atakom tako da trazijenti u par momenata bas puknu, ali konkretno taj efekat u ovom pravcu, ovoj pesmi meni radi odlicno iako znam da bi za neke mogao biti skoro neispravan tehnicki, svaka cast opet hrabro!

Ceo potez me potseca na poslednji album Guano Apesa koji je zesce iskritikovan od strane vernih fanova, ali je po meni nesto najbolje sto je taj bend uradio, kao i jedan od najboljih albuma u tom pravcu koji sam skorije cuo. Da ih nisam ranije slusao zbog par mikseva, vokala, sinteva i melodija bih sada bih poceo da ih slusam. Neodoljivo me potseca sirina miksa i farbe na par pesama sa tog albuma.

Svaka cast jos jednom i ako te ne mrzi reci ko je radio na pesmi, gde je radjeno itd.
Matya is offline   Reply With Quote