View Single Post
Old 09-12-2013, 09:55 AM   #25
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Neka bude po tvom(I'm so happy) - video

Jbga...tako to rade ovde (mislim kritikovanje)..

Svojevremeno je A&R osoba u disko kuci (onaj koji bira sta se potpisuje) slusala pesmu samo 30 sekundi do minut. U tom minutu treba da se desi i refren i sve ostalo da ga natera da slusa pesmu do kraja!
Tako je bilo puno situacija gde se preslusa po 30-40 sekundi od par pesama i zakljuci da tu nema nista vredno.. surovo ali istinito !!!
Toga sam se nagledao ovde puno !!!

A i moj (sad pokojni) drug Betoven je to osetio na svojoj kozi pre 20-ak godina u Londonu. Dosli su svi, cela ekipa na par dana sa albumom na CD-u, da "pocepaju". Toliko su smarali telefonom neku veliku disko kucu da su im na kraju odobrili 10 minuta sa A&R osobom. Usli su u office, osoba je sedela za stolom ali okrenuta ledjima njima...samo je pruzila ruku za CD, ne pogledavsi ih...presla po 30 sec od prve 3 pesme..zatrazila sliku benda..pogledala, zadavila se od smeha i poslala ih napolje.
Dolaze kod mene na gajbu - ko da se neko posrao na njih... hahaha

Ja nemogu da kritikujem nekoga na pola..tipa..ok, bas lepo sto sviras i te fore...sve najlepse..itd. To je meni davanje lazne slike itd.. Ja odmah uporedjujem sa necim sto je (meni) dobro i to moze da bude surovo...

Ali, ko sto rekoh - ako je za svoju dusu, neka ostane tako, u tvom studiju...za tebe
DaBear is offline   Reply With Quote