Quote:
Originally Posted by awacs
Pa dobro, ako je u redu to što se ljudi zavlače u rupe i ne žele da probaju da se izbore za medijske minute tamo gde je to možda moguće, nego očekuju da to uradi neki urednik na njima prihvatljivom mediju, onda je rok muzika upravo tamo gde joj je mesto. Revolucija iz fotelje. Čemu onda cela ova priča?
Isto važi i za daily job koji si pomenuo — kul je da ti muzika bude hobi, ali je bez veze zahtevati da ti neko omogući da se baviš hobijem u najgledanijem televizijskom terminu. Ne obraćam se tebi lično, naravno.
Pozdrav,
Vasa
|
Trebale su 4 strane da bi se doslo do sustine. O kojim mi bre rokerima pricamo! Mamina i tatina razmazena derista koja su kroz odrastanje gledala neke cike na televiziji i koje je zivot sve, ali najmanje mazio! I onda rekla, tata i ja bi ovo, a tata kaze '' dobices gitaru ako zavrsis kao odlican''. Danas je bre onaj raspad od Djusa izmislio RNR
(za sve ove placipicke, koje jecaju nad svojom sudbinom dok studiraju prava i zale se kako im drzava pored besplatnog faxa nije omogucila i besplatnu popularnost za njihov salonski ''Gnjecim Te Anemijo Moja'' RNR), jer je naucio da se bori kroz zivot i kusao govna u neverovatnim kolicinama! Naravno on nije ''preurban'', on je seljacina! E pa gospodo RNR je muzika iz blata!