View Single Post
Old 09-12-2013, 12:48 AM   #70
silzg
Member

silzg's Avatar

Default Re: Koncept workstatina,buducnost ?

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
kad kucam i ne mislim - htedoh reći - iskoristio sve prednosti tako dobre ma?ine.

I lepo te pita Matya, ja ne znam za mnogo VSTova koji čuvaju zvuk prethodnog preseta pri promeni.

Za live nastup, workstation je i dalje najidealniji koncept. Sve ostalo je jo? uvek na nivou pomagala.
?ta me lepo Matya pita? Intuitivnost kontrolera?
Funkcionalnost Kronosa? Latencija? Latencija valjda ovisi o audio sučelju, zvučnoj kartici kad se zvuk zapisuje na hard disk zajedno sa svim ostalim izvorima zvuka.
U live nastupima koristi? kvalitetna audio sučelja koji omogućuju nisku latenciju ako ti to treba.
Ideja 10 tonova je smje?na. Ako ti treba minimalna latencija onda će? gledat da uzme? proizvođača kartica koji imaju kvalitetne Asio drajvere koji mogu to činit.
Ako radi? privatno glazbu i ne nastupa? u?ivo, dovoljna je pristojna latencija osrednjih zvučnih kartica.
Latencija je va?na za snimanje i live nastup. Ali prosječna audio sučelja zadovoljavaju tu potrebu ako poznaje? svoje instrumente.

Matya treba stimulaciju imanja na umu da posjeduje ne?to. Matyi to mo?e biti dobar stimulans koji će zavr?iti zanimljivim djelima. Ali stvarnost je da je psiha presudila a ne mogućnosti hardvera.
silzg is offline   Reply With Quote